Wat is Wijkresto?

Bent u niet altijd in de gelegenheid om te koken of geen zin om alleen te eten? Wilt u graag genieten van een betaalbare en gezonde maaltijd? Er zijn veel initiatieven bij u in de buurt waar vrijwilligers met betrokken buurtbewoners een heerlijke maaltijd koken. Tijdens het eten staat gezelligheid centraal en kunt u kennis maken met uw buurtgenoten. Iedereen is welkom! Via wijkresto.nl vindt u het wijkrestaurant bij u om de hoek en kunt u heel gemakkelijk reserveren voor de avond dat het u uitkomt.

Wat kost een maaltijd
  • Eenpansmaaltijd of maaltijdsoep: maximaal 3 euro
  • Twee gangen: maximaal 5 euro
  • Drie gangen: maximaal 7 euro

Op Wijkresto.nl vindt u het menu, de tijden en prijs per wijkrestaurant.

Vervoer regelen?

Bent u slecht ter been, of vindt u het lastig om vervoer te organiseren? Bij u in de buurt zijn ook diverse mogelijkheden om vervoer te regelen naar de Wijkresto’s. Kijk daarvoor op de pagina van het Wijkresto waar u wilt reserveren.

Wijkresto.nl is mogelijk gemaakt door Resto VanHarte, hét recept voor een betere buurt

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt. www.restovanharte.nl